P1017557
P1017555
P1017306

block

Bedrijfsprofiel

Archimedes is een jong bedrijf met ervaren mensen die beschikken over een uitgebreid netwerk in diverse sectoren. De consultants van Archimedes hebben ruime ervaring in het optimaliseren van processen en het verlagen van de kosten bij vele grote- en middelgrote bedrijven: klinkende namen in de private sector, productie, dienstverlening, logistiek en organisaties in de publieke sector. 
Het team van professionals binnen Archimedes kijkt naar cijfers, maar ook naar processen, werkwijzen, mensen en relaties. De combinatie van focus op processen en kosten maakt de propositie van Archimedes uiterst succesvol, met substantiële kostenreducties, nu en in de toekomst.

A8Rogier Smeets

Gedurende mijn loopbaan heb ik mij ontwikkeld tot een Operational Excellence specialist. Ik heb werkzaamheden verricht op het snijvlak van organisatieverandering, project & proces management en lijn management en heb me daarin onderscheiden door een uiteenlopende reeks operationele performance vraagstukken in diverse sectoren succesvol aan te pakken.

U mag van mij een goed oog voor hoe mensen en organisaties in beweging komen verwachten. Scherpe analyses van de bovenstroom van systemen, structuren en processen en sensitief voor wat er zich in de onderstroom in en tussen mensen afspeelt.


Ik beleef plezier aan

Het doorgronden van nieuwe situaties, structuren en systemen. Het herkennen van de kwaliteiten van aanwezige mensen en vervolgens met elkaar aan de slag gaan om het aanwezige verbeteringspotentieel in de organisatie te vertalen naar een uitvoerbaar plan waarmee we ook daadwerkelijk resultaat boeken. Thuis mag ik graag werken aan mijn eigen prestaties in de keuken of op de racefiets, maar de meest waardevolle energie komt uit gezinsactiviteiten en vooral het geluk en het plezier dat mijn twee zonen daarbij kunnen uitstralen.

Talenten

Analyse, Proces- & prestatieverbetering, Mee- en tegendenker, Veranderaar, Operationeel Management

A10Mario Koenraadt

Managing Director Archimedes Advies.
Inkoop & marketing voor Internationale bedrijven in de officesupplies & computersupplies industry.
10 jaar als expat in het buitenland werkzaam geweest.
Sinds 2006 actief in consultancy, als projectleider, managing partner en coach voor consultants.
In 2012 Archimedes Advies opgericht.
Actief in functies op directie en management niveau.
Ervaring met het aan elkaar verbinden van bedrijven in een internationale setting op het gebied van inkoop & marketing, private labelling en merkenbeleid.
Gedreven manager, goed analytisch vermogen, met zeer sterke focus op resultaat.
De propositie proces optimalisatie & kostenreductie programma’s ontwikkeld en sinds 2006 inmiddels toegepast bij 40 bedrijven in de private sector, industrie en dienstverlening en in de publieke sector bij een 12 tal organisaties in de care.
Variatie in organisaties, onderwerpen en betrokken mensen bij besparingsinitiatieven spreken mij zeer aan in het consultancy vak.
Samen op weg naar resultaat.

Archimedes consultants hebben succesvol projecten uitgevoerd voor:

“Niets is lastiger om aan te pakken, hachelijker om er de leiding over te nemen, of minder zeker van succes, dan het invoeren van nieuwe dingen, omdat degene die nieuwigheden invoert, hen die het in de oude toestand goed ging tot vijanden en hen die het onder de nieuwe omstandigheden goed zou kunnen gaan, als lauwe verdedigers heeft.” 

Machiavelli 

"Professioneel, serieus, en niet bang om te zeggen waar het op staat"

Frank Mulleneers, Cofely Zuid Nederland BV.

Lees meer