P1017560
P1017541
P1017312

block

Testimonials

 

"PROFESSIONEEL, SERIEUS, EN NIET BANG OM TE ZEGGEN WAAR HET OP STAAT"

Frank Mulleneers is Manager Sourcing & Facility bij Cofely Zuid Nederland BV. Cofely is actief in verschillende Europese landen, onder meer in Duitsland, Frankrijk, Spanje, België en Nederland. Het bedrijf is een dochter van het Franse GDF SUEZ, één van de grootste spelers ter wereld op het gebied van energie. Cofely is het belangrijkste merk van GDF SUEZ Energy Services, één van de zes businessunits van GDF SUEZ. Cofely is gespecialiseerd in technologieën op het gebied van energie. Bij Cofely werken in Nederland ongeveer 6000 mensen, waarvan 1700 bij Cofely Zuid Nederland BV. Het bedrijf heeft een omzet van ongeveer een miljard euro per jaar. Archimedes Advies voerde bij deze organisatie een project uit. Frank Mulleneers, verantwoordelijk voor de inkoop bij Cofely Zuid Nederland, vertelt over zijn ervaringen met Archimedes Advies. Lees meer"RESULTAAT GEDREVEN, IN HET BELANG VAN DE OPDRACHTGEVER"

Jan Groen is Financieel Directeur bij Hellema-Hallum B.V., een grote industriële bakkerij gevestigd in het dorpje Hallum in het Noorden van Friesland. Het bedrijf bestaat sinds 1861. Hellema is een familiebedrijf en er werken ongeveer 350 mensen. Bij het bedrijf worden koekjes gebakken die over de hele wereld verkocht worden, zoals bijvoorbeeld speculaas en spritskoeken. Hellema voert een eigen merk maar produceert daarnaast ook huismerken voor de grote supermarktketens zoals Albert Heijn, Aldi en Jumbo. Het bedrijf draait een omzet van ongeveer 80 miljoen euro per jaar. Archimedes Advies werd door Hellema ingeschakeld om naar de kostenstructuur van het bedrijf te kijken. Het adviesbureau is er voor de zomervakantie van 2013 begonnen en bezig geweest tot het voorjaar van 2014. Jan Groen legt uit hoe dat in zijn werk is gegaan. Hij spreekt over de samenwerking met Archimedes Advies en de dynamiek van het project. Lees meer"ARCHIMEDES ADVIES GEEFT JE HET GEVOEL DAT HET JE EIGEN PROJECT IS"

humanitasHans Koster is vijftien jaar regiodirecteur voor Stichting Humanitas in Hoek van Holland geweest. Sinds kort is hij op centraal niveau als directeur verantwoordelijk voor facilitaire diensten en vastgoed. Stichting Humanitas is een landelijk bekende zorginstelling. Aan het eind van de jaren 80 introduceerde de organisatie het “zorghuis”, een nieuwe woon- en verzorgingsvorm. Destijds was dat concept zeer vernieuwend. Bij de stichting staat de cliënt centraal. Stichting Humanitas is een grote zorginstelling en heeft 32 locaties. Er werken zo'n 3000 mensen en meer dan 1000 cliënten maken van de diensten van de stichting gebruik. Hans Koster vertelt op zijn kantoor in Hillegersberg over zijn ervaringen met het consultancybureau Archimedes Advies en het project procesoptimalisatie en kostenreductie. Lees meer"ARCHIMEDES ADVIES GEEFT JE HET GEVOEL DAT HET JE EIGEN PROJECT IS"

humanitasArchimedes Advies voert in 2016 een project uit bij Respect Zorggroep in de regio Den Haag waarbij uitvoerig gekeken wordt naar de kosten van personeel dat niet in loondienst werkzaam is. Respect Zorggroep is een middelgrote speler in de gezondheidszorg met een jaarlijkse omzet van ongeveer 45 miljoen euro. De zorginstelling heeft vier verschillende locaties in Scheveningen. Hanneke Cloudt, als HR manager verantwoordelijk voor personeelsbeleid binnen Respect Zorggroep, spreekt over haar samenwerking met Archimedes Advies. Lees meer

Archimedes consultants hebben succesvol projecten uitgevoerd voor:

“Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen.”

H. Jackson Brown