achtergrond zorg 1
achtergrond zorg 2
achtergrond zorg 3
achtergrond zorg 4

block

Zorg

Archimedes ondersteunt organisaties in de zorg, hoofdzakelijk in de “Care”, bij het verbeteren van het bedrijfsresultaat door zich specifiek te focussen op het optimaliseren en reduceren van de kosten. Het is onze ervaring dat wij met onze integrale aanpak van het analyseren van alle kosten bepalende factoren in uw bedrijfsprocessen aansprekende resultaten weten te realiseren waarbij altijd de doelstellingen van uw organisatie centraal blijven staan!

In de praktijk is Archimedes Advies voor u actief op de secundaire processtromen, processen die ondersteunend zijn aan de kern van uw bedrijfsactiviteit, het leveren van zorg. Wij hebben geen inbreng op primaire zorgprocessen, maar brengen juist veel expertise mee op het kostenefficiënt organiseren van de bedrijfsvoering die u in staat stelt om optimale zorg te leveren.

Onze consultants, met uitgebreide ervaring bij landelijk bekende organisaties in de “Care”, voorzien u niet alleen van advies maar zorgen ook voor de volledige implementatie. Door uw processen en kosten te optimaliseren garandeert Archimedes uw organisatie substantiële besparingen. Daarom durven wij prestatie afhankelijk en op basis van “No Cure No Pay” te werken. Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat.

Download brochure "Zorg voor uw medicatieketen: De quickscan" (PDF, 1.6MB)
Download brochure "Zorg voor uw zorgondersteuning: De integrale kostenbenadering" (PDF, 0.85MB)

 

Archimedes consultants hebben succesvol projecten uitgevoerd voor:

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.” 

Albert Einstein 

"Archimedes Advies geeft je het gevoel dat het je eigen project is"

Hans Koster, Stichting Humanitas

Lees meer